BP MeasureX i Norge

Hold oversikt over helsen din og mål blodtrykket ditt med BP MeasureX!

BP MeasureX er kun tilgjengelig på nett – kjøp fra det offisielle nettstedet garanterer at du får best pris.

Alt du trenger å gjøre er å fullføre leveringsinformasjonen på nettstedet, betale for bestillingen din og la oss ta oss av resten!

OM BP MEASUREX

Ikke alle sykdommer avslører seg med en gang. Noen kan være smart forkledd før de slår ut fra ingenting. Hjerte- og blodstrømsproblemer er en ledende dødsårsak i det meste av den utviklede verden, og de kan ramme hvem som helst, uavhengig av alder. Å leve sunt og trene er kanskje heller ikke nok – idrettsutøvere har et større hjerte, så blodtrykket har en tendens til å være utenom det vanlige. Men det er ikke bare død og fordervelse å meddele. Å sjekke helsen din regelmessig kan hjelpe deg med å leve ut livet ditt uten å oppleve noen alvorlige sykdommer, og du trenger heller ikke å besøke legen din for kontroller. Å bruke en blodtrykksmåler kan hjelpe til med å oppdage uregelmessigheter tidlig, vil ikke kreve hyppige besøk hos legen og forhindre mer alvorlige sykdommer i fremtiden. Og den beste enheten når det gjelder verdi og enkelhet er uten tvil BP MeasureX.

HVORDAN FUNGERER BP MEASUREX?

Du trenger ikke å være vant til prosedyren for å vite nøyaktig hva du skal gjøre eller hvordan du skal tolke resultatene. Inkludert i kjøpet er det omfattende instruksjoner om hvordan du bruker det. Det er veldig enkelt! Det er tre knapper, alle med en tydelig angitt funksjon. SET lar deg velge dato og klokkeslett, slik at når du har lagret målingene dine, vil det vises nøyaktig når de ble tatt. Det er perfekt hvis du ønsker å sjekke deg selv regelmessig. MEM lagrer din data for fremtidig bruk. BP MeasureX lagrer opptil 90 målinger per person (kan lagre målinger av to personer samtidig), nok til å få omfattende data om din generelle helse, enten det er for egensjekk eller for å vise legen din. Til slutt så har du en blå START/STOP-knapp som gjør nøyaktig hva den sier – når den trykkes, vil den begynne å måle det systoliske og diastoliske blodtrykket, i tillegg til pulsen, og hvis du plutselig skulle føle et stort ubehag, eller ønsker å stoppe, bare trykk knappen igjen, og den vil frigjøre trykket. Bruk av mansjetten er også veldig enkelt – bare plasser den på armen, ikke for tett, men så den ikke glir ned, hvil armen på en stabil overflate og vær rolig til du får målingene dine – det tar ikke lang tid, og resultatene du får vil være pålitelige og nøyaktige.

HVILKE FORDELER GIR DET Å VELGE BP MEASUREX?

Med BP MeasureX kan du motta 99,9 % nøyaktighet til en overkommelig pris. Men det er mye mer som gjør denne enheten spesiell. Den er kompakt og lett og får plass i skapet eller skuffen og kan også tas med på reise. Siden den er batteridrevet, trenger du ikke engang å skaffe deg et adapter for å få den til å fungere på utenlandsreiser. En stor LCD-skjerm gjør resultatene dine enkle å lese, og et praktisk diagram viser om målingene dine er normale, litt utenom det vanlige eller dårlige. Dette betyr at selv om du ikke vet hva riktig blodtrykk er, vil du vite om målingen din er normal, eller om det er grunn til bekymring. Muligheten til å registrere data er også en utmerket funksjon, da det vil vise deg eller legen din generelle helse. På denne måten kan til og med mindre uoverensstemmelser løses, og potensielt farlige forhold bli avdekket tidlig før helseproblemer blir oppdaget. Selv om du er en ung, sunn og aktiv person, kan du bruke en blodtrykksmåler for å unngå sykdommer som normalt er vanskelig å oppdage, og BP MeasureX er den mest praktiske måten å gjøre det på.

HOVEDFUNKSJONER

  • Nøyaktige målinger: ingenting er perfekt, men BP MeasureX kommer så nært det som mulig. Hvis det gjøres i henhold til retningslinjene, vil resultatene være klinisk presise.
  • Veldig brukervennlig: enkel betjening med én knapp med klare instruksjoner om hvordan du utfører målingene selv.
  • Stor LCD-skjerm: ingen forvirring i det hele tatt – med BP MeasureX vil resultatene dine vises krysstallklare på skjermen.
  • Datamålinger: med én-knappsoperasjon, still inn riktig tid og dato, og opptil 90 målinger per person lagres automatisk for å vise deg og legen din en oversikt over ditt generelle helse.
  • Minneinnstillinger for to personer: BP MeasureX vil lagre din, og én til persons målinger separat, derfor er denne enheten et perfekt alternativ for et par.
  • Reisevennlig: takket være at den er batteridrevet, i tillegg til kompakt størrelse og lav vekt, vil du kunne ta enheten med deg hvor som helst.
  • Skrur seg av automatisk: for å spare batterilevetid, slår BP MeasureX seg automatisk av etter langvarig inaktivitet. Alt uten å miste verdifull data!
  • Rimelig: blodtrykk og pulsmåling til en slik pris? Du hørte riktig! Denne enheten er ikke overpriset eller ofrer kvalitet for rimelig pris.

BURDE DU SKAFFE DEG BP MEASUREX?

Uten tvil, ja! Blant mange tilgjengelige blodtrykksmålere skiller BP MeasureX seg ut grunnet sin nøyaktighet, bærbarhet, overkommelige pris og brukervennlighet. Den gjør akkurat det den trenger å gjøre, så nøyaktig som mulig, kan lett gjemmes bort eller tas med deg på reiser over hele verden, og er ikke veldig overpriset. Det viktigste er imidlertid at BP MeasureX ikke er lastet med altfor kompliserte, unødvendige funksjoner som noen moderne blodtrykksmålere er, i stedet gir den uanstrengt bruk og muligheten til å lagre data, slik at du kan bruke den til å forbedre helsen din. Det er en uvurderlig enhet for alle som ønsker å ta bedre vare på seg selv, spesielt med den travle hverdagen som får enkelte til å hoppe over medisinske besøk. Alt i alt er det derfor ingen grunner til at du ikke burde skaffe deg din egen BP MeasureX.

BP MEASUREX PRISER I NORGE

SPESIALTILBUD: i en begrenset periode kan du dra nytte av et spesialtilbud i Norge som lar deg kjøpe en BP MeasureX blodtrykksmåler for bare 999.98 kr 499.99 kr!

HVORDAN OG HVOR KAN JEG KJØPE BP MEASUREX?

BP MeasureX er bare tilgjengelig på nett og kan kjøpes fra den offisielle nettsiden. Å kjøpe direkte fra den offisielle butikken sørger for at du får kombinasjonen av den beste prisen og kvaliteten.